Vietimme pitkästä aikaa hiukan mökkielämää, lastemme kanssa toista  kertaa. Oli todella kiva paikka tämä Leppärän kesänviettopaikka tänne tulemme varmasti uudestaankin. Lapsemme tykkäsivät kovasti paikasta ja huuto tietysti tuli kun piti kotiin lähteä. Tässä vähän kuvia paikasta.

Sininen rakennus oli juhlatila, jota vuokrataan isompiin tilaisuuksiin ja todella kaunis tila myös sisältä. Saunakin rakennuksesta löytyy, mutta käyttöä sillä kuulemma ei ole ollut paljoa. Ihmettelimme kyllä, että miksi ei, koska itse tykkäämme löylytellä paljon. Mutta täällä on myös erikseen saunarakennus lähempänä rantaa ja se on  sitten koko ajan käytössä. Aivan ihana paikka sekin. Ja toinen kuva on rannasta. Kauniit näkymät myös sieltä.

Rannalta näkymät myös yyterin hiekkadyyneille Ja tässä keltaisessa isossa rakennuksessa me saimme sitten yöpyä. Tilaa olisi ollut kyllä isommallekkin porukalle kun yöpymispaikkoja oli varmaan joku 16-18 hengelle varmaankin. Tosi nätti idyllinen mökki tämäkin oli. Lapsille täällä olisi voinut olla jotain keinua tai liukumäkeä ja hiekkalaatikkoa niin olisivat viihtyneet paremmin pihallakin, kun rantakaan ei ihan vieressä ollut, mutta niistä riippumatta varmasti tulemme vielä uudestaankin niin kiva paikka oli.