1464212.jpg

1464227.jpg

Tässä tilaus ystävältäni. Itse sain valita mitä teen ja päädyin sitten hyydykekakkuun. Harmittelin näin jälkeenpäin vaan sitä kun en ottanut kuvaa jo ennen kuin olin pursottanut nuo reunat vaaleanpunaisella kermalla. Olisi ollut kiva saada näkyviin kun yhdistin 2 eri suklaata päällekkäin.. Tässä vielä ohje kakkuun:

Pohja

digestive keksejä

suklaakeksejä

voita

Murskaa keksit ja lisää voi. Levitä pohja kelmutettuun vuokaan.

Täyte 1 (ei tarkkaa ohjetta)

kermaa vaahdotettuna

sulata 1-2 valkoista suklaalevyä joukkoon

valkosuklaasiirappia maun mukaan

makeutusta lisää jos tarvitsee

6-7 liivatelehteä ja valkosuklaasiirappia

Lisää pohjalle täyte. Ja anna jähmettyä pakkasessa muutama tunti tai jääkaapissa noin 5-6 tuntia.

Valmista Täyte 2

Sama kuin Täyte 1, mutta valkosuklaan tilalle maitosuklaata ja valkosuklaasiirapin tilalle tummaa kaakaojauhetta. Lisäys myös vaniljakreemijauhetta.

Lisää mousse jähmettyneen valkosuklaamoussen päälle. Laita kakku taas kylmään yön yli.

Tee seuraavana päivänä suklaapäälinen

1-2 dl kuohukermaa

100-200 g tummaa suklaata

Kuumenna kerma kiehumispisteeseen. Ole tarkka kerman kuumuuden kanssa. Sulata suklaa joukkoon kun olet ottanut jo kerman pois levyltä. Lisää joukkoon 1 tl margariinia tai voita kiillon saamiseksi. Tee suklaakoristeet jääkaappiin jähmettymään ja pursota kerma reunoille. Lisää vielä rouhittua suklaata reunoille koristeiden kaveriksi.