Tämä on mielestäni todella hyvän makuinen kakku. Anopilta saatu ohje=)
Pohja
300 g kaurakeksejä
100 g voisulaa
Täyte
3 dl kermaa
1 dl maustamaton tuorejuusto
1 dl rahkaa
3 dl mangososetta
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
7 liivatetta
1/2 dl jaffaa
Kiille
3 dl jaffaa
3 liivatetta
Koriste
Vadelmia, mintunlehtiä, kermapursotusta.
Murenna keksit ja sulata voi joukkoon. Painele pohja kakkuvuokaan joka on vuorattu kelmulla. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 min. Vatkaa sillä aikaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto, rahka, vaniljasokeri. Kuumenna jaffatilkka, purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita jaffan joukkoon. Lisää liivateseos mangososeeseen vähän jäähtyneenä ja sekoita mangosose kermavaahtoseokseen. Tarkista maku ja tarvittaessa lisää mangoa tai sokeria. Kaada täytemassa keksipohjalle kelmutettuun vuokaan ja laita koko kakku yöksi jääkaappiin. Seuraavana päivänä lisää kiille päälle ja koristele kakku mielesi mukaan.
Kommentit