Mokkaleivosten ohje sama kuin mokkabebeissä
Taikina
200g voita
1 ½ dl sokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Muotoile taikina suorakaiteen muotoiseksi pellille ja tee sen verran paksu että saat leikattua kypsänä 2 osaan. Paista 175 astetta noin 20 minuuttia.
Jäähdytä pohja hyvin ja leikata voit vähän lämpöisenä 2 osaan.
Väliin vadelmamarmeladia maun mukaan.
Päälle mokkakreemiä ja pieniä raitoja mokkapomadaa
Kreemi
100 g voita
½ pakettia tomusokeria
pikakahvia veteen sekoitettuna ja lisää maun mukaan kreemin joukkoon. Levitä leivospohjan päälle kreemi ja tee raidat lastalla. Ja sitten lisää pomada.
Mokkapomada
½ pkt tomusokeria
vähän vettä joukkoon ja sitten makuna pikakahviseosta joukkoon itse haluamasi määrä. Koristele lopuksi kermapursotuksella ja kahvipavulla.
Kommentit