1343752.jpg

Mokkaleivosten ohje sama kuin mokkabebeissä

Taikina

200g voita

1 ½ dl sokeria

1 muna

5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Muotoile taikina suorakaiteen muotoiseksi pellille ja tee sen verran paksu että saat leikattua kypsänä 2 osaan. Paista 175 astetta noin 20 minuuttia.

Jäähdytä pohja hyvin ja leikata voit vähän lämpöisenä 2 osaan.

Väliin vadelmamarmeladia maun mukaan.

Päälle mokkakreemiä ja pieniä raitoja mokkapomadaa

Kreemi

100 g voita

½ pakettia tomusokeria

pikakahvia veteen sekoitettuna ja lisää maun mukaan kreemin joukkoon. Levitä leivospohjan päälle kreemi ja tee raidat lastalla. Ja sitten lisää pomada.

Mokkapomada

½ pkt tomusokeria

vähän vettä joukkoon ja sitten makuna pikakahviseosta joukkoon itse haluamasi määrä. Koristele lopuksi kermapursotuksella ja kahvipavulla.