Tässä vaihekuvia, bebeleivosten täyttö..
Ja sitten kuorrutteen kanssa tuli oikein kotitekoisen näköisiä=)
Taikina
200g voita
1 ½ dl sokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Painele taikinaa piirasvuokiin tai jos pieniä bebevuokia niin sitten niihin niin että reunoillakin on taikinaa ohuelti. Paista pohjat 175 astetta noin 15-20 minuuttia. Kumoa heti paiston jälkeen ja jäähdytä hyvin. Täytä pohjat mokkakreemillä ja kuorruta mokkapomadalla. Koristus mielen mukaan. Itse laitoin kahvipapuja ja nomparelleja.
Kreemi
100 g voita
½ pakettia tomusokeria
pikakahvia veteen sekoitettuna ja lisää maun mukaan kreemin joukkoon.
Mokkapomada
½ pkt tomusokeria
vähän vettä joukkoon ja sitten makuna pikakahviseosta joukkoon itse haluamasi määrä. Säilytä jääkaapissa leivoksia.
Kommentit