1343761.jpg

Tässä vaihekuvia, bebeleivosten täyttö..

1343766.jpg

Ja sitten kuorrutteen kanssa tuli oikein kotitekoisen näköisiä=)

Taikina

200g voita

1 ½ dl sokeria

1 muna

5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Painele taikinaa piirasvuokiin tai jos pieniä bebevuokia niin sitten niihin niin että reunoillakin on taikinaa ohuelti. Paista pohjat 175 astetta noin 15-20 minuuttia. Kumoa heti paiston jälkeen ja jäähdytä hyvin. Täytä pohjat mokkakreemillä ja kuorruta mokkapomadalla. Koristus mielen mukaan. Itse laitoin kahvipapuja ja nomparelleja.

Kreemi

100 g voita

½ pakettia tomusokeria

pikakahvia veteen sekoitettuna ja lisää maun mukaan kreemin joukkoon.

Mokkapomada

½ pkt tomusokeria

vähän vettä joukkoon ja sitten makuna pikakahviseosta joukkoon itse haluamasi määrä. Säilytä jääkaapissa leivoksia.